miercuri, 19 noiembrie 2008

SOS salvati copii

Yellow

Daca pana acum am cam lenevit, ei uite ca acum revin cu si mai multe articole :-P, iar articolul asta e unul atat de serios si care ar trebuisa traga un mare mare semnal de alarma. Sa va explic de ce.

La 24 noiembrie începe campania de vaccinare cu Gardasil.> În cadrul programului vor fi vaccinate elevele de clasa a> IV-a. > Sursa:> http://www.realitatea.net/la-24-noiembrie-incepe-campania-de-vaccinare-pentru-prevenirea-cancerului-de-col-uterin_392236.html> > Pâna în acest moment, în SUA s-au raportat 21 de decese> posibil asociate cu Gardasil. Alte doua decese s-au> constatat în Germania si Austria. De asemenea în SUA s-au> înregistrat alte aproape 10.000 de efecte adverse, inclusiv> 10 pierderi de sarcina.

In Cluj campania de vaccinare a fetelor care sunt tratate ca femei, incepe din data de 24noimebrie, si se va desfasura in 3 reprize. Am vorbit cu un prieten despre chestia asta, si mi-a sugerat sa incep o campanie de informare prin scoli..mi ales atunci cand au loc sedintele cu parintii-pentru ca asa s-a recomndat- pentru a fii informati corect si obiectiv...ceva nu foarte complicat-fluturasi, hand-outuri...

Cine e din Cluj si vrea sa ma ajute la chestia asta, sa nu ezita sa ma contacteze. Putem macar incerca sa impiedicam ceva care cu siguranta va avea urmari grave pe viitor.

Cu zambete,
littlem

4 comentarii:

Anonim spunea...

pentru mai multe informatii despre cat de "bune" sunt unele vaccinuri: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

toate cele bune,
leave you.

blog cu zambete spunea...

multumesc pentru completare

Anonim spunea...

cp, acum cu link cu tot:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com

toate cele bune,
leave you.

Anonim spunea...

sper ca nu este cu intarziere, iata ce am mai gasit fluierand prin internet: cum-se-sterilizeaza-poporul-roman

toate cele bune,
leave you.