vineri, 10 octombrie 2008

si inca mai avem cu ce

Yellow

Ii stiti si voi pe acei cantareti (evit sa spun artisti) de la noi care atunci cand sunt intrebati cat timp vor mai canta sau de ce au ales sa cante, raspund prin tipicul si de deja rasuflatul : "pentru ca am ceva de zis in muzica romaneasca" sau "atata timp cat muzica mea va transmite un mesaj, voi canta". Aiurea.

Am fost zilele trecute la un super concert Florin Chilian, care a avut loc la Casa de Cultura din Cluj, cu ocazia lansarii unui targ de carte. Omul asta chiar stie ce canta, are niste versuri absolut superbe, plus ca stie sa manuiasca foarte bine chitara. Cred ca majoritatea dintre voi cunoasteti cantecul lui cu termopane termopane...ei, cantecul ala chiar zice ceva prin versurile lui, nu sunt puse doar ca sa iasa rima.

Cel mai frumos moment al serii a fost fara indoiala, momentul cand a cantat "Zece". Pentru mine melodia are o insemntate aparte, ma duce cu gandul la niste amintiri frumoase, plus ca asta m-a determinat sa invat sa cant la pian :-P. Florin Chilian ramane unul dintre putinii artisti de pe la noi care chiar are ceva de zis in muizca si in cultura romaneasca.

Cu zambete
littlem

2 comentarii:

Dan M spunea...

mie de ce nu mi-o spus nimeni de concert?:P

blog cu zambete spunea...

lasa...data viitoare promit sa scriu un articol in care sa si anunt concertul, nu doar dupa, si sa va oftic pe cei care nu ati ajuns pe acolo :-P